dimarts, 4 de novembre del 2014

El musical de Polònia, abans del 9-N

04/11/2014
musical

El musical de Polònia, abans del 9-N

Polònia, el musical
Cartell de 'Polònia, el musical'

Divendres comencen les funcions i el dia 12 s'estrena l'espectacle al Poliorama

Bernat Vilaró
El Singular


La nova producció teatral de Minoria Absoluta, Polònia, el musical. La independència tenia un preu, comença les seves funcions aquest divendres 7 de novembre i s'estrenarà oficialment el proper dia 12 al Teatre Poliorama. L'espectacle el dirigeix Xavier Ricart, i la peça teatral està escrita per Jordi Galceran, juntament amb els guionistes del Polònia: Jaume Buixó, Júlia Cot, Pau Escribano i Toni Soler.



El musical incorporarà la plantilla habitual del Polònia de TV3, alguns membres de la qual ja es van poder veure a La família irreal. Així, el nou espectacle comptarà amb els actors i actrius Bruno Oro, Queco Novell, Ivan Labanda, Mireia Portas, Xavi Serrano, Agnès Busquets, David Olivares i Anna Bertran, que donen vida a alguns dels seus personatges televisius més cèlebres.



L’acció de l’obra arrenca amb una cimera convocada pel president de la Generalitat, Artur Mas (Bruno Oro), en un hotel, per tal de decidir el futur de Catalunya, juntament amb els líder polítics pro-consulta. La cimera s'enfronta a múltiples dificultats: Mariano Rajoy i Esperanza Aguirre estan disposats a tot per fer-la fracassar.



L’espectacle, esquitxat de versions humorístiques de grans èxits musicals, combinarà la sàtira política del Polònia amb ingredients més teatrals i vodevilescos.

Toni Soler, director del Polònia, preveu una bona acollida per a aquest espectacle: "És una obra molt boja, com ho és el Polònia, però a més té un to de vodevil que la fa irresistible. Crec que serà la sensació de la tardor, hi hagi o no hi hagi consulta".



Al seu torn, l'actor Bruno Oro explica que "som els bufons de la Cort, que ara està en flames, i ens pertoca satiritzar-la. Provocarem una catarsi i potser una reflexió de fins a quin punt la realitat no és més que una comèdia que ha renunciat al seny".
Feu clic aquí per a més informació d'horaris i preus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada