Segurament la primavera no és una de les estacions de l’any en què es consumeix més cava, però amb l’arribada del bon temps vuit cellers del Penedès organitzen la Primavera del Cava. És un cicle d’activitats que es fa fins el 2 de juny, en què els cellers Agustí Torelló Mata, Covides, Giró Ribot, Juvé i Camps, Segura Viudas, Sumarroca, Vilarnau i Vins el Cep
obren les portes. Cadascun presenta un programa d’activitats diferent,
però tenen dos punts en comú: permeten de degustar el cava que elaboren i
descobrir el territori d’on prové.
Les activitats es fan durant els caps de setmana i tenen una oferta molt variada. Hi ha demostracions de cuina a l’aire lliure per a aprendre a maridar els plats amb cava i també una gimcana pensada per a tots els membres de la família. Així mateix, s’hi organitzen tota mena de passejades entre les vinyes: des d’una marxa solidària a la possibilitat de descobrir la floració dels ceps a ritme de marxa nòrdica o amb bicicleta. Completen l’oferta les passejades ornitològiques per a observar els ocells que cada primavera volen entre les vinyes i les degustacions in situ de les varietats de cava que produeix un celler.
La Primavera del Cava es complementa amb menús degustació en cinc restaurants de Sant Sadurní d’Anoia i Sant Martí Sarroca. Cada menú ofereix plats de temporada, elaborats amb productes de la terra i maridats amb cava. Entre les propostes, hi ha civet de gall del Penedès, carquinyolis de Sant Quintí de Mediona, patates de Prades i ànec mut del Penedès rostit. També s’hi ofereixen plats elaborats amb cava com ara llenguado al cava, suprema de turbot al cava amb llagostins, pollastre al cava amb prunes i pinyons, salmó marinat amb cava o el popular sorbet al marc de cava.
Aquesta és una de les moltes propostes que us oferim per al cap de setmana. Si voleu descobrir-ne més, cliqueu ací.
Les activitats es fan durant els caps de setmana i tenen una oferta molt variada. Hi ha demostracions de cuina a l’aire lliure per a aprendre a maridar els plats amb cava i també una gimcana pensada per a tots els membres de la família. Així mateix, s’hi organitzen tota mena de passejades entre les vinyes: des d’una marxa solidària a la possibilitat de descobrir la floració dels ceps a ritme de marxa nòrdica o amb bicicleta. Completen l’oferta les passejades ornitològiques per a observar els ocells que cada primavera volen entre les vinyes i les degustacions in situ de les varietats de cava que produeix un celler.
La Primavera del Cava es complementa amb menús degustació en cinc restaurants de Sant Sadurní d’Anoia i Sant Martí Sarroca. Cada menú ofereix plats de temporada, elaborats amb productes de la terra i maridats amb cava. Entre les propostes, hi ha civet de gall del Penedès, carquinyolis de Sant Quintí de Mediona, patates de Prades i ànec mut del Penedès rostit. També s’hi ofereixen plats elaborats amb cava com ara llenguado al cava, suprema de turbot al cava amb llagostins, pollastre al cava amb prunes i pinyons, salmó marinat amb cava o el popular sorbet al marc de cava.
Aquesta és una de les moltes propostes que us oferim per al cap de setmana. Si voleu descobrir-ne més, cliqueu ací.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada