dijous, 31 de gener del 2019

Messi, en 'mode triplet': "Volem guanyar-ho tot"

Messi, en 'mode triplet': "Volem guanyar-ho tot"

"S'ha anat dient que tiràvem la Copa i s'ha demostrat que no és veritat. Aquest equip vol lluitar pels tres títols", ha declarat el capità després de la remuntada

elMón

Leo Messi i Luis Suárez celebren un dels sis gols del Barça contra el Sevilla. | EFE
El barcelonisme té dos grans motius per somriure: el primer és el bon joc de l'equip per remuntar el Sevilla i classificar-se, així, per a les semifinals de la Copa del Rei 2018/19. El segon, però, encara és millor: Leo Messi té ganes de triplet. "S'ha anat dient que tiràvem la Copa i s'ha demostrat que no és veritat. Aquest equip vol lluitar pels tres títols. Aquesta és l'obligació del Barça. Anem a per totes i ho lluitarem fins al final".

En la prèvia del partit, quan va rebre el premi 'MVP LaLiga', Leo Messi ja va demanar als afeccionats culers que confiessin en la remuntada. Per als que no hagueu estat entre els 60.000 seguidors que han acudit al Camp Nou, no us entrebanqueu dos cops amb la mateixa pedra. Si el '10' us convoca a algun partit, no us ho penseu dues vegades i veniu a l'estadi. Ell, a més, us ho agrairà: “El públic que ha vingut al Camp Nou ha fet que el partit semblés de Champions. L’equip ha fet un partidàs i seguim vius".

Per últim, Messi també ha parlat del fet que li ha cedit el penal a Coutinho, encara que es tractava d'un moment decisiu. “Coutinho tenia ganes de xutar el penal i ho hem pactat així. Amb el seu gol ha començat tot", ha sentenciat l'argentí, que no ha volgut llançar-se floretes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada