dimarts, 15 de gener del 2019

Les noves sèries que marcaran el 2019

Les noves sèries que marcaran el 2019
Si fa uns dies us presentàvem una llista de deu sèries que estrenen temporada aquest 2019, ara us parlem de les estrenes. Sèries noves que s’endinsen en aquest mar profund i ample de productes amb episodis. Candidates a guanyar premis, candidates a encisar el públic o la crítica i candidates a ser la primera temporada, potser. Fem un repàs d’aquests nous productes.

Catch-22

Sèrie protagonitzada, dirigida i produïda per George Clooney. Es tracta de l’adaptació de la novel·la homònima de Joseph Heller. L’argument gira al voltant de John Yossarian, capità d’un bombarder nord-americà durant la Segona Guerra Mundial. Yossarian narra les experiències que viu en un campament establert a l’oest d’Itàlia juntament amb altres pilots i els seus intents per no perdre el seny en un ambient caòtic i inhumà. Hugh Laurie, Kyle Chandler i Christopher Abbott són altres actors que acompanyaran a Clooney a la odissea bèl·lica.
Quan: 2019 (sense data)
On: Hulu
Episodis: 6

Sex Education

Descrita com a mig camí entre The End of the F***ing World  i Wanderlust, aquesta ficció britànica sobre un estudiant molt peculiar que busca la pèrdua de la virginitat, pretén presentar un argument a mig camí entre el drama i la comèdia. El centre de la trama serà la relació que manté l’adolescent amb la seva mare, una terapeuta sexual.
Quan: 11 de gener
On: Netflix
Episodis: 8

The Politician

Ryan Murphy torna a la batalla. Després de grans produccions com Glee, American Horror Story i American Crime Story es trasllada ara a la branca política. La sèrie, descrita com a comèdia, girarà al voltant de les aventures d’un jove polític amb grans aspiracions i ambicions.
Quan: 2019 (sense data)
On: Netflix
Episodis: 10

The Little Drummer Girl

Sèrie basada en la novel·la homònima de John Le Carré i protagonitzada per Alexander Skarsgård (Big little lies). L’actor interpreta el personatge de Becker, un home misteriós que trastoca la vida de la protagonista, Charlie, interpretada per Florence Pugh, després de topar-se en unes vacances a Grècia. La direcció a mes recau sobre Park Chan-wook (Handmaiden).
Quan: 11 de gener del 2019
On: Movistar+
Episodis: 6

Untitled Morning Show Drama

Jennifer Aniston i Reese Witherspoon tornen a anar juntes de la ma en aquesta nova ficció. Les havíem vist com a germanes a Friends i ara les tindrem com a companyes de feina. Totes dues actuen i produeixen aquesta sèrie la qual busca reflectir com funcionen els programes de tertúlies matinals i que pretén denunciar les diferències entre homes i dones en la indústria i els desafiaments que comporta.
Quan: 2019 (sense data)
On: Apple TV
Episodis: sense confirmar
 

El embarcadero

Álex Pina, més conegut per ser el director de La casa de papel, s’ha convertit en el director de moda. I aquesta és una de altra ficció que firma en forma de thriller. Ara però, canvia l’acció i les pistoles per la psicologia i les emocions. L’argument se centrarà en l’huracà emocional d’una dona, interpretada per Verónica Sánchez, la qual es queda vídua i, alhora, descobreix que el seu marit, interpretat per Álvaro Morte (més conegut com El Profesor de La casa de papel), portava una doble vida amb una altra dona (interpretada per Irene Arcos).
Quan: 18 gener del 2019
On: Movistar+
Episodis: 2 temporades i 16 episodis

Euphoria

Produïda per al cantant Drake, aquesta sèrie és una adaptació d’un producte anterior provinent d’Israel. Segueix la vida d’un grup d’adolescents estudiants d’institut mentre naveguen en un món ple de drogues, sexe, cerca de la identitat, xarxes socials, amor i amistat. Aquesta serà la primera vegada que HBO entra en un terreny tant juvenil des de la perspectiva més dramàtica i l’objectiu és deixar una forta petjada en aquesta generació. A més, segons s’ha pogut saber, veurem una Zendaya, qui interpreta una de les protagonistes, molt més intimista i interpretativa que mai.
Quan: 2019 (sense data)
On: HBO
Episodis: 10

Alta mar

Després d’haver triomfat amb Las chicas del cable Bambú torna a Netflix amb una nova ficció. En aquest cas ens trasllada al mar a bord d’un transatlàntic, estil Titànic. Tot i que encara no s’ha fet pública la trama sí que ja han promès grans històries d’amor, de traïció, conflictes de classes i un crim comes a bord del qual tots en seran sospitosos, a l’estil Assassinat a l’Orient Express. Jon Kortajarena és el gran reclam mediàtic de l’elenc del qual també en formarà part José Sacristán, Eloy Azorín, Alejandra Onieva, Ivana Baquero i Natalia Rodríguez.
Quan: 2019 (sense data)
On: Netflix
Episodis: 8

Carnival Row

Ens traslladem a les escenes postapocalíptiques, un altre dels temes que està més de moda, però aquesta vegada barrejat amb el drama dels refugiats. I atenció, perquè tenim protagonistes de luxe: Orlando Bloom i Cara Delevingne s’estrenen a la ficció de televisió com a un detectiu que investiga uns assassinats misteriosos i una immigrant en perill de mort. A més, el projecte ha estat ideat per Guillermo del Toro.
Quan: 2019 (sense data)
On: Amazon Prime
Episodis: 8

Hache

Els fets reals venen, i si son amb tocs criminals i de thriller encara més. Aquesta nova ficció espanyola explicarà la historia de la cap de la policia de Barcelona en el departament de tràfic d’heroïna durant els anys 60. Adriana Ugarte (Julieta) serà la protagonista d’aquesta sèrie dirigifa per Verònica Fernández (Velvet). A més, la sèrie ha estat gravada a diferents ubicacions de Catalunya com Barcelona o Manresa.
Quan: 2019 (sense data)
On: Netflix
Episodis: 8
Consulta més informació aquí


Irene Solanich

Irene Solanich Cap de redacció d'El cinèfil

Traductora, correctora i docent d’idiomes durant el dia i enamorada del gènere negre i del terror durant les hores lliures. Actualment compagina la feina i col·laboracions en diferents mitjans amb un programa de doctorat (en literatura negra) a la Universitat de Vic. Les seves hores lliures se sortegen entre a lectura, el cinema i l’escriptura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada