divendres, 5 de desembre del 2014

Montilla i Iceta fan pinya amb Camacho i Ciutadans

QUE S`HO FACIN MIRAR..., I MOLT.
04/12/2014
Unionisme

Montilla i Iceta fan pinya amb Camacho i Ciutadans

Montilla, Bosch i Sánchez Camacho, avui (EFE)
Montilla, Bosch i Sánchez Camacho, avui (EFE)
 

PSC, PP, C's i UPyD celebren la Constitució en un acte espanyolista amb Societat Civil Catalana

Xavier Lladó
El Singular

Miquel Iceta i Alicia Sánchez Camacho a la fila zero (EFE)

L'expresident de la Generalitat José Montilla i el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, han fet pinya amb la presidenta del PPC, Alicia Sánchez Camacho, i Ciutadans per defensar la unitat d'Espanya i s'han afegit al bloc unionista. PSC, PP, C's i UPyD han celebrat el 36è aniversari de la Constitució en un acte espanyolista que ha organitzat la plataforma nascuda arran del procés sobiranista Societat Civil Catalana.

Hi ha hagut una nodrida presència de membres de la plana major del PSC amb Montilla, Iceta i el seu antecessor, Pere Navarro, com a destacats, que han segut a la fila zero al costat de Camacho, el president del grup municipal del PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, i el secretari general de Ciutadans, Matías Alonso, entre altres persones. L'expresident Montilla ha estat per alguns dels assistents a l'acte.

En declaracions a la premsa, Alicia Sánchez Camacho ha demanat a Iceta que la presència dels socialistes en l'acte a favor de la Constitució no sigui "un fet aïllat" i estiguin "permanentment al costat dels constitucionalistes en comptes de cedir davant els independentistes". La líder dels populars ha advertit al PSC, a més, que "no es pot reformar unilateralment la Constitució i menys encara per fer concessions a les amenaces dels que la volen trencar". Ciutadans també ha considerat "inoportuna" la petició de reformar la Constitució perquè no hi ha el "consens necessari" i hi ha altres prioritats.

L'acte ha tingut lloc aquest dijous a l'auditori Axa (a l'edifici de l'Illa Diagonal de Barcelona) i han assistit vora unes 700 persones. El titol de la trobada era "Convivència, sí. Consens, sí" en resposta al Sí- Sí independentista.

El president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, i el vicepresident de l'entitat, Joaquim Coll, han defensat la necessitat d'"enfortir i vigoritzar" la Constitució en aquests moments. Coll ha assegurat que "és urgent deixar de parlar d'independència, d'un referèndum i d'un somiat nou estat", i ha afegit que cal apostar per la convivència entre els catalans i els espanyols i per un consens que "tard o d'hora haurà d'arribar".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada