dilluns, 1 de desembre del 2014

Edificis emblemàtics de Barcelona s'il·luminen de vermell contra la sida

Edificis emblemàtics de Barcelona s'il·luminen de vermell contra la sida

| ND  01/12/2014 a les 10:10h
 
La torre Agbar, de vermell Foto: ACN
Un total de 32 edificis emblemàtics de Barcelona s'il·luminaran avui de vermell en motiu del Dia Mundial contra la Sida, amb l'objectiu de conscienciar la població sobre una malaltia que ha afectat més de 40 milions de persones des que es va detectar el primer cas l'any 1981.

Barcelona es tenyirà de vermell a partir de les 6 de la tarda fins les 12 de la nit d'avui i es convertirà, un any més, en la ciutat del món on s'il·luminen més edificis per aquesta causa. Aquesta acció forma part de la campanya 'Barcelona dóna la cara per la sida', impulsada des de fa cinc anys per la Fundació Lluita contra la Sida amb la col·laboració de l'ajuntament de Barcelona.

S'il·luminaran els 32 espais següents: Torre Agbar, Sagrada Família, MACBA, Casa Batlló, El Palauet, Palau de la Música Catalana, TNC, Gran Via 2, Pedralbes Centre, L’Auditori, Hotel Majestic, Hotel W, Hotel Claris, Hotel Room Mate, CC Glòries, CC Arenas, CosmoCaixa, CaixaForum, El Molino, Poble Espanyol, Teatre Lliure, El Liceu, Fundació Suñol, Ajuntament de Barcelona, Font de la Cruïlla amb Passeig de Gràcia, Font Màgica de Montjuïc, Arc de Triomf, Palau de la Virreina, Les Tres Creus del Parc Güell, Palau Macaya, l’Hospital de Sant Pau i L’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm.

A banda d'aquesta activitat i de la Gala Sida Barcelona, que es va fer dilluns passat, la campanya també inclou una acció de conscienciació ciutadana a les xarxes socials. Tothom qui ho vulgui pot explicar la seva lluita contra la malaltia a la pàgina de Facebook de la Fundació
La Pedrera il·luminada de vermell amb motiu del Dia Mundial de la Sida Foto: ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada