dimecres, 3 de desembre del 2014

ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA... (12). - Ara és l'hora …!!!, aquest 25N amb la conferència de l'Artur Mas va acabar oficialment el nou 9N, finalment, varen votar 2.345.828 persones.

Articles del Víctor

30.11/01.12.14
ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA... (12).
Ara és l'hora …!!!, aquest 25N a les cinc de la tarda amb la conferència de l'Artur Mas va acabar oficialment el nou 9N, i avui hem sabut que, finalment, varen votar 2.345.828 persones.
Del nou 9N al 25N.
Per altra banda venim d'un cap de setmana d'una Llevantada d'allò més, venim d'un cap de setmana de pluges a tot drap, algunes amb uns index que feia anys i panys que no es veien, però es diu que és cosa del canvi climàtic, fins que la pluja, el vent i el mar han posat fre, després que les rieres hagin fet totes les animalades del món. Paral·lament la Llevantada que sembla que ni tingui aturador és el tema sobiranista, que si havia començat el nou 9N, que encara que diguin i malgrat ser improvisat, i que els unionistes pontifiquin per activa i per passiva que no va funcionar , i que molts van quedar fora , resulta que molts voldrien tenir aquesta participació que fou de 2.345.828 persones, amb un 80, 90 %, que votaren Sí-Sí , un 10,20% del Sí-No i un 4,40% del NO. I després, vinga, benzina al foc , només mancava que l'Estat i el seu aparell teledirigint a la Fiscalia - encara que diguin que no és veritat – hagi posat una Querella contra el President Artur Mas, la Vicepresidenta Joana Ortega i la Consellera Rigau, i darrere seu s'ha autoinculpat part del Parlament , molts Regidors i moltíssimes persones particulars que també s'han autoinculpat i estan al costat del President i el seu nou 9N a totes, i una altra vegada es va posar en marxa la fàbrica d'independentistes - i semble que no ho vegin-. I llavors com aquell que no vol la cosa el dimarts passat 25 de novembre, el 25N- i si recordeu com vàrem acabar l'article passat dient: “Esperem que diu demà el President...” i fou així, i redéu si ho va dir, en una conferència de mes d' una hora, amb el títol de “Després del 9N: Temps de decidir, temps de sumar”, i que va fer aquella nit al Fòrum de Barcelona, i que ens va deixar a tots de pasta de moniato en presentar el que es va titular com: Les 7 claus del full de ruta de Mas cap a la independència, ja que el president va planteja tot un pla detallat compost de 7 per anar cap a l'Estat en 18 mesos, i aquest és un gest inèdit a la política catalana i sobretot en un President de la Generalitat de Catalunya. Set punts clau que podríem resumir com: 1 Després del 9-N, estem en el tram final. ;2 La comunitat internacional ho ha d'entendre. ; 3 Candidatura inèdita, transversal i excepcional.; 4 Què farà el nou Parlament? Si guanya la llista, constituirà el nou Estat. Comunicarà al govern espanyol, a la UE i a la comunitat internacional.; 5 Després, eleccions constituents i referèndum.: A l'acabar el període d'un any i mig, 18 mesos (final del 2016) ; 6 Pressió per aconseguir la unitat: Mas ha posat tota la pressió per aconseguir la unitat sobiranista.; 7 Mas no repeteix: Mas ha aclarit que si encapçala la candidatura, serà per aquesta legislatura excepcional d'un any i mig dedicada a aconseguir l'Estat de Catalunya
 
I va remarcar dient que: “No hi ha condicions personals prèvies”, però suposo que ja n' haurem de parlar més extensament, perquè va ser una conferència que o ha remogut tot i molt. Perquè Mas ho podia dir més alt, però no més clar.

Rajoy a Catalunya, (dins d'un Hotel de Cinc Estrelles).
I per acabar-ho d'adobar aquest cap de setmana, abans de Llevantada de debò hi hagué una altra llevantada, la política, amb la vinguda de Rajoy a Catalunya, vull dir a un Hotel de Cinc Estrelles, perquè no va sortir ni un moment i que només va parlar per aconseguir vots a les espanyes i per la plana major del seu partit que aquesta vegada gairebé hi era tota i molta a les primeres files , on si pogueren veure, polítics del PP com: Ana Pastor, Fátima Bañez, José Manuel Soria, Jorge Fernández Díaz, Luis de Guindos, Maria Dolores de Cospedal, Alberto Fabra, Rita Barberá, Alícia Sánchez-Camacho, Ignacio González, Esteban González Pons i Esperanza Aguirre. On els va dir coses com: “ ... Els deliris es curen amb tranquil·litat”; “No permetré que es qüestioni la unitat d'Espanya ni la sobirania nacional. No ho he fet ni ho faré”; i va acabar dient que: “Catalunya no podia ser un país de llistes úniques al servei d'una sola causa”.

Amics, del
nou 9N al 29N passant pel 25N sí que és una llevantada...
...i hom n'anirà parlant, anant cap a la independència... i ara NO afluixem. 
 
Víctor Lluelles i Cardona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada