dilluns, 29 de juny del 2015

La CUP expulsa Josep Manel Ximenis, exalcalde d'Arenys i un dels impulsors de la consulta

A 100 DIES DEL 27S.
DIA 10, DILLUNS 29 DE JUNY DEL 2015- MANQUEN 90 DIES

La CUP expulsa Josep Manel Ximenis, exalcalde d'Arenys i un dels impulsors de la consulta

La formació independentista reclama al seu cap de llista del passat 24 de maig que torni l'acta de regidor

| ND 29/06/2015 a les 13:20h

Josep Manel Ximenis, en una imatge d'arxiu. Foto: Josep M. Montaner

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha expulsat Josep Manel Ximenis, exalcalde d'Arenys de Munt i un dels impulsors de la primera consulta popular sobre la independència. L'assemblea local de la formació independentista ha fet oficial la resolució de l'assemblea territorial del Maresme en la que s'acorda que Ximenis ja no és ni representant ni militant de la CUP. Per tot plegat, reclamen a l'exalcalde –que el 24-M va ser el cap de llista- que renuncïi a l'acta de regidor en el primer ple de la legislatura.

La mala maror en el si de la CUP va esclatar just després de les eleccions. Un sector encapçalat Maria Ballester, número 2 als comicis, va propiciar la creació d'una assemblea alternativa en desacord amb el “personalisme” de Ximenis i amb una línia clara “d'esquerra radicial, anticapitalista i feminista”. El cas va arribar finalment a l'assemblea territorial del Maresme-Barcelonès Nord que va acabar decidint l'expulsió de l'exalcalde, que el 24 de maig va perdre un dels quatre regidors.

La CUP d'Arenys de Munt, a través d'un comunicat, han anunciat l'inici d'una “nova etapa” en la qual “hauran de definir i determinar” la representació local a l'Ajuntament.
 ...................................
Ho podeu trobar tot recopilat al BLOC - A 100 DIES DEL 27S - Un diari cap a la llibertat. www.a100diesdel27s.blogspot.com

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada