dilluns, 29 de juny del 2015

Desmantellen una banda de traficants de drogues en locals d'oci de Sitges

A 100 DIES DEL 27S.
DIA 10, DILLUNS 29 DE JUNY DEL 2015- MANQUEN 90 DIES 

jA ES HORA...!!! 

Desmantellen una banda de traficants de drogues en locals d'oci de Sitges

Els Mossos d'Esquadra han detingut 13 homes i els han decomissat 15 paperines de cocaïna

| Actualitzat el 28/06/2015 a les 12:38h

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria del Garraf i el Grup de Delinqüència Urbana - FURA -, van desmantellar el passat 13 de juny un grup criminal dedicat a la comercialització de drogues a Sitges, al Garraf. En el moment de la detenció se'ls va decomissar 15 paperines de cocaïna preparades per la seva distribució.

L'actuació es va fer efectiva després de dos mesos d'investigació policial i va acabar amb la detenció de 13 homes d'entre 22 i 48 anys com a presumptes autors d'un delicte continuat contra la salut pública. Els detinguts van passar a disposició judicial i actualment es troben en llibertat amb càrrecs i tenen prohibit abandonar el territori espanyol.

Els tretze detinguts -veïns de Vilanova i la Geltrú, Sitges, Gavà, Viladecans i Barcelona- es relacionaven amb els clients dels locals d'oci a la via pública, principalment a l'entrada o sortida dels pubs i posteriorment els venien les drogues.

Els Mossos d'Esquadra expliquen que el grup criminal tenia perfectament distribuïdes les tasques assignades per a la venda de substàncies estupefaents. Uns s'encarregaven d'avisar la resta en cas de detectar policies a la zona, ja fossin uniformats o de paisà, d'altres eren els que s'encarregaven de la venda de les drogues, de manera que qui feia el contacte sempre era una persona diferent a qui portava la substància amb l'objectiu comú d'evitar la detenció i quedar impunes dels delictes comesos.

Els detinguts, que compten amb un total de 111 antecedents policials, també furtaven els telèfons de gamma alta i les carteres dels seus clients. Els delinqüents van passar a disposició judicial i actualment es troben en llibertat amb càrrecs. Tot i això, els Mossos informen que la investigació continua oberta i que no es descarten noves detencions.
................................
Ho podeu trobar tot recopilat al BLOC - A 100 DIES DEL 27S - Un diari cap a la llibertat. www.a100diesdel27s.blogspot.com
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada