divendres, 3 d’octubre del 2014

'Rec 4' inaugura el Festival de Cinema Fantàstic de Sitges

Divendres  03.10.2014  06:00

'Rec 4' inaugura el Festival de Cinema Fantàstic de Sitges

Dues de les estrenes més esperades són els fenòmens paranormals d''Annabelle' i 'Burying the Ex', l’últim treball de Joe Dante

VilawebEl Festival de Cinema Fantàstic de Sitges arrenca aquest vespre amb l’estrena de 'Rec 4', la quarta entrega de l’exitosa saga de terror dirigida per Jaume Balagueró. Durant els deu dies de durada del certamen es projectaran desenes de films dels gèneres de ciència ficció, de terror i d’enjòlit. Els tres objectius principals del festival, que ja fa 47 anys que se celebra, són difondre el cinema fantàstic, descobrir el talent internacional més destacat i apostar per la indústria catalana.
Una de les estrenes més esperades és 'Annabelle', una precuela del film de terror 'The Conjuring' que es podrà veure dimecres a l’Auditori. Dirigida per John Leonetti, es basa en un cas real de fenòmens paranormals ocorreguts en una granja dels Estats Units el 1971. Divendres es presentarà 'Burying the Ex', el darrer treball del mític director de cinema fantàstic Joe Dante. De fet, una reedició del film és conegut de Dante, 'Gremlins', serà l’encarregat de clausurar el festival dissabte 11 d’octubre.
Altres films destacat que també es podran veure en el festival són 'Oculus', una història de dos germans orfes i l'enigma per resoldre de l'assassinat dels seus pares; 'Cub', que narra com dos boy scouts troben al bosc un nen salvatge que és l’ajudant d’un psicòpata o 'Origins', on un estudiant de biologia molecular coneix una misteriosa dona amb un iris multicolor. Dins la secció especial de films fantàstics, dimecres s’estrenarà 'Asmodexia', un film dirigit per Marc Carreté i protagonitzat per Lluís Marco i Irene Montalà.
Una aposta per les sèries
El Festival de Sitges obre una porta a la televisió de gènere amb la nova secció 'Serial Sitges', que recull la presentació de sèries televisives de contingut fantàstic. Durant tota aquests setmana es projectaran alguns capítols de sèries com 'Fargo', inspirada en el film dels germans Cohen, 'Gotham', que explica l’atmosfera de la ciutat abans de l’aparició de Batman o 'The Knick' realitzada per Steven Soderbergh i protagonitzada per Clive Owen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada