dissabte, 18 d’octubre del 2014

Guardiola admet que el tractament de Thiago va poder ser "un gran error"

Per superar la ruptura de lligaments

Guardiola admet que el tractament de Thiago va poder ser "un gran error"

El tècnic del Bayern Josep Guardiola va mostrar la seva preocupació per l'evolució física de Thiago Alcántara

Josep Guardiola està preocupat per l'evolució de la lesió de Thiago
Josep Guardiola està preocupat per l'evolució de la lesió de Thiago AFP
DPA
2014.10.17 | 16:01 H.
SPORT 
L'entrenador del Bayern Munic, Josep Guardiola, va admetre aquest divendres per primera vegada errors en la rehabilitació de l'internacional espanyol Thiago Alcántara, que seguirà de baixa durant mesos en recaure d'una lesió al genoll.
Guardiola va enviar a Thiago a Espanya a la primavera (boreal) per accelerar la recuperació del trencament de lligaments que va patir al març, en contra del consell dels metges del Bayern. "Potser va ser un gran error", ha reconegut avui el tècnic català.
El migcampista de 23 anys havia tornat a entrenar i esperava ser convocat per primera vegada des de la lesió, que també el va deixar fora del Mundial del Brasil. Però dimecres va tornar a lesionar el lligament, que no estava del tot guarit, i haurà de ser operat una altra vegada.
No obstant això, Guardiola ha assegurat que durant els últims mesos es va mantenir en estret contacte amb el cos mèdic del Bayern i amb el doctor cap de l'equip, Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, "per seguir el camí correcte".
"Ningú sap la raó exacta per la qual Thiago o (Holger) Badstuber van tornar a lesionar-se", va dir vinculant el cas de l'espanyol amb el del defensor alemany, també baixa després de recaure d'una altra lesió a mitjans de setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada