dissabte, 11 d’octubre del 2014

Més de 400 empresaris es posen al servei del 9-N

Més de 400 empresaris es posen al servei del 9-N

Un acte que se celebrarà el 22 d'octubre a l'Auditori de Barcelona preveu aplegar empresaris, emprenedors i professionals

, Barcelona | ND 10/10/2014 a les 19:30h
Avui divendres, ja són 427 empresaris i professionals els que s'han inscrit a l'acte que celebrarà el pròxim 22 d'octubre a l'Auditori de Barcelona, el Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya, "per reivindicar el paper rellevant de l'empresa catalana al llarg de la història, i reafirmar el compromís amb el país" per a què "el món econòmic i empresarial faci costat a les institucions en la consulta per poder decidir el nostre futur col·lectiu", convocada per al 9 de novembre; tal com esmenta el text de la crida adreçada al conjunt d'integrants dels sectors econòmics i empresarials catalans.

La previsió de l'organització és la d'omplir la sala de l'Auditori i arribar als 2.000 assistents. En aquest sentit, reiteren la invitació a la patronal egarenca Cecot i als empresaris i professionals de la ciutat per a què se sumin a la iniciativa. L'acte, que tindrà com a lema L'empresa catalana compromesa amb el futur del País, s'estructurarà en tres parts. La primera, més acadèmica, mostrarà la confiança en el futur econòmic i empresarial del país i les oportunitats de creixement que tindrà Catalunya. La segona, presentarà sis casos d'èxit que exemplificaran el dinamisme empresarial català, explicats pels seus protagonistes.

I la darrera part refermarà el missatge "que fan seu milers d'empresaris i professionals que, decideixi el que decideixi la nostra societat a les urnes, el món de l'economia i l'empresa catalana li farà costat", tal com ha avançat el portaveu del Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya David Poudevida.

El Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya, que es va presentar el passat dia 2 d'octubre a la sala d'actes de la Borsa de Barcelona, està integrat per empresaris, emprenedors i professionals que estan impulsant la celebració d'aquest gran acte, que vol mostrar la confiança en el potencial econòmic de Catalunya, i el suport professional i empresarial a les institucions del país en el procés de l'exercici del dret a decidir, i per tant, a la consulta sobre el futur polític de Catalunya convocada per al 9 de novembre.

Les persones empresàries, emprenedores i professionals que decideixin assistir a l'acte, s'han d'inscriure al formulari telemàtic del web www.creiemencatalunya.cat abans del dia 20 a les dues de la tarda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada