dimecres, 8 d’octubre del 2014

El WSJ es burla de la medalla que Fernández Díaz va atorgar a la Verge

SON LA RIOTA DEL MÓN...!!!

El WSJ es burla de la medalla que Fernández Díaz va atorgar a la Verge

| ND 08/10/2014 a les 10:54h
 
El diari nord-americà es mira amb sorpresa la decisió d'Interior.

La decisió del ministre espanyol de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, d'atorgar la Medalla d'Or al Mèrit Policial a la verge María Santísima del Amor de Málaga mereix un ampli reportatge en clau de burla al diari The Wall Street Journal. "L'última guanyadora d'una Medalla d'Or al Mèrit Policial a Espanya mai no ha sortit a patrullar ni a fer cap arrest. Cert, mai no s'ha espantat a l'hora d'enfrontar-se amb el perill. Però perquè no es pot moure", arrenca l'article, en què deixa el ministeri comandat per Fernández Díaz en una posició ben galdosa.

El diari també ressalta que aquesta decisió ha estat duta als tribunals, i dóna veu a Jorge García, president del Movimiento Hacia un Estado Laico (MHUEL), entitat promotora de la demanda que ha dut la distinció als tribunals.

Per emfasitzar l'excepcionalitat de la mesura presa per Interior, el diari ressalta també que diversos ciutadans van formular peticions perquè s'atorgués també la mateixa distinció a personatges com Spiderman, o Mortadelo i Filemón.

Tot i la sorpresa amb què The Wall Street Journal es mira la medalla, també recorda que Fernández Díaz ja va assegurar, convençut, que Santa Teresa "intercedia de manera important" a favor de l'economia espanyola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada