dijous, 2 d’octubre del 2014

El Festival de Sitges ven 32.000 entrades en només sis dies

30/09/2014
sitges

El Festival de Sitges ven 32.000 entrades en només sis dies

Sense títol
Festival de Sitges

Serà l'edició més àmplia de la història d’aquest festival

Alèxia L. Ferret
El Singular
El 47é Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que se celebra a Sitges del 3 al 12 d'octubre, ha venut ja gairebé 32.000 entrades. Des que es van posar a la venda dimarts passat s’han aconseguit gairebé 4.000 més que l'anterior edició.

"És un ritme, amb menys dies, una mica superior al de l'any passat", ha explicat en roda de premsa, el director del festival, Àngel Sala, satisfet amb aquesta dada. Sala ha reivindicat la importància del cinema fantàstic, ja que el 60% de les pel·lícules contenen algun element d'aquest gènere amb tendència a una hibridació i a una "espectacularitat" malgrat l'abundància de pel·lícules 'low cost'.

Ha celebrat que "el 'hit parade' està ple de pel·lícules fantàstiques al llarg de l'any" perquè el gènere viu un moment d'or, en el qual els joves directors usen icones fantàstiques per explicar el seu entorn. Aquesta edició s'ha plantejat derrocar els murs entre la pel·lícula fantàstica i el 'thriller', amb nombrosos títols entre tots dos gèneres.

Les pel·lícules catalanes tindran la seva representació en aquesta edició amb l'obertura a càrrec de Jaume Balagueró i el seu tancament de saga '[REC 4]'; 'La distància', de Sergio Caballero; 'L'altra frontera', d’André Cruz, amb Ariadna Gil, i 'Asmodexia', de Marc Carreté.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada