Elaboració:
Netegem el rap, el salpebrem i li tirem un raig de llimona.
Netegem el rap, el salpebrem i li tirem un raig de llimona.
Pelem les carxofes, les partim per la meitat i les fem bullir tres o quatre minuts. Les escorrem i reservem.
Salem els cirerols sencers i els reservem.
Posem la planxa a escalfar i quan estigui calenta, posem
les carxofes a coure i tot seguit els tomàquets cirerols. Quan estiguin
cuits, els retirem i coem el rap. Al final, posem a la planxa les gambes
salades.
Emplatem col·locant bé el rap, les carxofes, els tomàquets i finalment les gambes.
Ho acompanyem amb una salsa a l’estil del romesco.
Per a fer la salsa:
Tindrem les nyores en remull amb aigua calenta.
Tindrem les nyores en remull amb aigua calenta.
Agafem els alls i els tomàquets, els emboliquem amb paper d’alumini i els coem al forn. I un cop cuits, els traiem la pell.
En un bol, posem la polpa de les nyores, els alls i els
tomàquets, el pa fregit, les avellanes, un raig de vinagre, sal, una
mica de pebre negre i un bon raig d’oli d’oliva. Ho passarem pel túrmix
fins que quedi ben triturat. La salsa ha de quedar espessa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada