Barça Bartomeu
El periodisme que l'actualitat necessita
Aquest 2020 és un any de canvis arreu del món, i nosaltres us volem ajudar a entendre'ls. En temps de crisi, el periodisme compromès és més important que mai i el vostre suport és l'únic que pot assegurar la continuïtat de VilaWeb.
Si ho vols i ho pots fer, col·labora amb VilaWeb.
 
 
La contundència de la derrota que ahir va colpejar el Barça a quarts de final de la Lliga de Campions (2-8 a favor del Bayern de Munic) era gairebé inèdita. El club blau-grana no havia encaixat vuit gols d’ençà del 1946. Va quedar eliminat d’una competició on encadena ja quatre anys de derrotes estrepitoses, però els efectes competitius de la sotragada no són ni de bon tros els que han pres més rellevància. La derrota ha posat de manifest que el club ha tocat fons.
Així ho va fer notar el segon capità de l’equip, Gerard Piqué, en unes declaracions als passadissos de la sala de premsa tot just acabar el partit. ‘Ha estat un partit horrible, la sensació és nefasta. La paraula és vergonya’, afirmava amb duresa. ‘Així no es pot competir i no és ni la primera, ni la segona ni la tercera vegada que ens passa. És molt dur, molt dur, i espero que serveixi d’alguna cosa’, va dir. 
Butlletí de VilaWeb
Rebeu les notícies de VilaWeb cada matí al vostre correu