dimecres, 22 de juliol del 2020

Així es va venjar la reina Sofía de cada amant de Joan Carles I

Així es va venjar la reina Sofía de cada amant de Joan Carles I

elMón


La periodista Pilar Eyre revela en el seu blog de la revista 'Lecturas' que la reina Sofia s'ha passat aquests darrers mesos tancada a Zarzuela, amb l'única companyia de la seva germana Irene. Relata la cronista reial que "ni els seus fills ni els seus néts ni, per descomptat, el seu marit l'han visitat. En aquests llargs dies, segurament, donya Sofía ha pogut fer repàs de la seva vida. Més ben dit, de les dones de la vida del seu marit. Una obsessió que li ha durat més que l'amor!"

Explica Eyre que "si pregunto què sent la reina pel rei, em contesten: 'La indiferència més absoluta. Aquest somriure que exhibeix en les fotos al costat d'ell s'apaga quan es queden solos i va cadascú pel seu costat'. No obstant això, continua Eyre, "el seu orgull pateix amb l'exhibició pública de les seves aventures. La seva relació amb Corinna la va ferir profundament. Tant, que, segons es diu, va maniobrar perquè el fill de Corinna no fos admès en un bon col·legi a Anglaterra i que les famílies aristòcrates angleses li fessin el buit. Alexander, que no és fill del rei –ja que va néixer dos anys abans de conèixer-lo–, va haver d'anar al final a un prestigiós internat suís".

Petites venjances, opina la periodista, que, "des de la seva posició, ha pogut propinar a les amants del seu marit. Primer havia d'identificar-les, és clar. Quan Sabino era a la Casa, era el seu drap de llàgrimes i confident". I insisteix: “La reina no sabia si eren diverses amants o només una. Preguntava: 'És Bàrbara?'. I sabia llegir en l'expressió del cap de la Casa com en un llibre obert. 'Sempre encertava!'. És la llegendària perspicàcia dels gelosos, que gairebé sempre donen en el clau? I Sofía aplicava el correctiu corresponent".
Finalment, la cronista reial conclou: "A dues dames catalanes no les va convidar mai a les recepcions en el Palauet Albéniz, encara que ambdues posseïen títol. A una altra senyora de la noblesa alemanya la va humiliar de totes les formes possibles, negant-li fins i tot un amarrament en el Club Nàutic de Palma. A Marta Gayá va intentar que la societat mallorquina la marginés, però aquí es va imposar el rei i els desitjos de Sofia no es van complir".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada