Elaboració:
En un bol, posem la tonyina, el surimi i els ous. Hi afegim la crema de llet, una molla de pa, sal, pebre i dos talls de pebrot del piquillo. Ho passem tot pel túrmix.
En un bol, posem la tonyina, el surimi i els ous. Hi afegim la crema de llet, una molla de pa, sal, pebre i dos talls de pebrot del piquillo. Ho passem tot pel túrmix.
En un motlle de fer plum cake posem paper de forn
al fons, l’untem amb una mica de mantega o oli, hi aboquem la crema i
enfornem al bany maria, a 180º, durant trenta minuts. Punxem per
assegurar-nos que és cuit. El deixem refredar i el desemmotllem. El
podem posar unes hores a la nevera, però en aquest cas el deixarem dins
el motlle.
Per guarnir-lo, barregem la maonesa amb el pebrot del
piquillo i ho passem tot pel túrmix perquè quedi ben fi. Posem aquesta
salsa per sobre de la mousse i la decorem amb les anxoves, l’ou dur i un
tall de pebrot. Serviu la mousse acompanyada d’unes torradetes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada