divendres, 3 d’abril del 2015

Ringo Starr troba a faltar els seus "germans" dels Beatles

Música

Ringo Starr troba a faltar els seus "germans" dels Beatles

El músic britànic acaba de publicar el disc 'Postcards from paradise'

Ringo Starr ha confessat aquest divendres que "troba a faltar" els seus "germans" dels Beatles i s'ha va mostrar molt "orgullós" de la música que van fer. En declaracions a BBC Ràdio 4, amb motiu del llançament del disc 'Postcards from paradise', ha explicat també que, quan hi havia baralles entre el quartet, sovint ell exercia de mediador. "Estava en un grup amb tres germans. Sí, els trobo a faltar, no pots no trobar a faltar els teus germans", ha declarat a l'emissora.
Encara que Paul McCartney, John Lennon, George Harrison i ell tenien una relació molt estreta, de vegades hi havia tensions, ha dit Ringo Starr. "Jo era capaç de mantenir la pau. Si hi havia una explosió dins dels Beatles, normalment feien les paus a casa meva", ha manifestat. "Érem quatre germans. Ens estimàvem profundament, però de vegades et lleves un matí de mal humor, això et sobrepassa i passen coses", ha explicat.
Starr ha recordat l'època en què les discogràfiques rebutjaven la música del quartet de Liverpool, que es va convertir en un fenomen de masses entre 1962 i 1970, quan es van separar. "Els vam demostrar que estaven equivocats. Vam fer música molt bona i encara estic molt orgullós d'això", ha dit Starr, qui, amb McCartney, és l'únic Beatle viu, després de l'assassinat de John Lennon el 1980 i la mort de càncer de George Harrison el 2001.
Sobre el seu últim disc, que va presentar el 31 de març, ha dit que és com "una autobiografia", i que ha preferit explicar-la en un disc en comptes de fer un llibre. 'Postcards from paradise', on canta i toca la bateria, el teclat i la guitarra, ha estat enregistrat a l'estudi personal de Ringo Starr a Los Angeles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada