diumenge, 26 de gener del 2020

S’ha mort Kobe Bryant, estrella de la NBA

L’estrella de la NBA Kobe Bryant s’ha mort aquest matí en un accident aeri a Califòrnia, en el seu helicòpter privat. Així ho han avançat mitjans com France-Presse, l’ESPN, TMZ o Los Angeles Times. L’ex-jugador de Los Ángeles Lakers, de quaranta-un anys, viatjava amb quatre persones més, que tampoc han sobreviscut. L’avió hauria caigut provocant un incendi. Encara s’investiguen les causes de l’accident.
Bryant va jugar durant vint anys als Lakers i és considerat un dels millors jugadors de bàsquet de la història. Va aconseguir guanyar cinc anells de campió (2000, 2001, 2002, 2009, 2010). També va ser escollit divuit vegades en l’All Star durant els seus vint anys de carrera i va ser dues vegades màxim anotador (2006 i 2007) i MVP de la temporada regular el 2008. Quan es va retirar el 2016, els seus números 8 i 24 van ser retirats de l’equip.
Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada