dissabte, 30 de desembre del 2017

El granissat ideal per brindar el Cap d'Any

Postres


El granissat ideal per brindar el Cap d'Any

El Nacional
Foto: Mónica Pérez |Vídeo: Mónica Pérez
Barcelona. Divendres, 29 de desembre de 2017

Granissat de cava -postres

Res millor que acomiadar aquest any 2017 amb un exquisit granissat de cava i llimona per brindar un cop ens hem menjat els 12 grans de raïm de cap d'any.
La nostra pastissera, Rocio Parejo, ens ensenya com fer aquest fàcil granissat, amb un bon almívar elaborat per nosaltres. Què necessitem? Doncs suc de llimona, aigua, sucre, una clara d'ou i el que no pot faltar, un bon cava. Tots són ingredients fàcils d'aconseguir. Hem de tenir en compte una cosa: quan tinguem les clares muntades al punt de neu, hem d'incorporar a poc a poc el granissat (que hem deixat a temperatura ambient una estona perquè no estigui congelat del tot i sigui més senzill treballar-lo) perquè li quedi una textura suau.
El nostre xef, Romain Fornell, i el seu equip us desitgen unes bones festes.

Ingredients per al granissat de cava:
150 ml aigua
150 g  sucre
250 ml cava

Ingredients per al sorbet de llimona:

250 ml aigua
100 g sucre
100 ml suc de llimona
1 clara d'ou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada