dimarts, 10 d’octubre del 2017

VÍDEO L'espectacular nou tràiler de la vuitena entrega de «Star Wars»

Cinema: tràiler

VÍDEO L'espectacular nou tràiler de la vuitena entrega de «Star Wars»

El film s'estrenarà el proper 15 de desembre

| 10/10/2017 a les 12:23h

S'estrena el proper 15 de desembre, i ja porta una acumulació d'expectatives sense precedents. Després del bon regust de boca que va deixar l'episodi VII, ara arriba el segon avançament del vuitè episodi de la saga Star Wars, que portarà per nom The Last Jedi (Els darrers Jedi).

Estrenat aquest dimecres a la matinada durant la mitja part del partit de futbol americà entre els Vikings de Minnesota i els Chicago Bears, el film és dirigit per Rian Johnson i arrenca just en el moment en què acabava Star Wars: El despertar de la força, al planeta Ahch-To.



El tràiler, de dos minuts i mig, deixa entreveure algunes pistes sobre l'acció que es desenvoluparà al film. Una de les més comentades i evidents, la confirmació que Rey (Daisy Ridley) és una Jedi, ja que entrena la "força" sota la supervisió de Luke Skywalker (Mark Hamill).
(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te membre de SocNació per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada