dijous, 2 de febrer del 2017

El Festival de Sitges es promociona a Los Angeles amb la presència d'estrelles de Hollywood

El Festival de Sitges es promociona a Los Angeles amb la presència d'estrelles de Hollywood

Una representació encapçalada pel director Àngel Sala ha presentat els actes del 50è aniversari del certamen a la ciutat nord-americana

| 02/02/2017 a les 12:03h
El director del Festival, Àngel Sala (esquerra) i Mike Hostench, subdirector, (dreta) amb Roger Corman | Festival de Cinema de Sitges
El Festival de Cinema Fantàstic de Sitges ha viatjat a Los Angeles per presentar la 50ena edició del certamen, que se celebrarà del 5 al 15 d’octubre i que estarà apadrinada pel director mexicà Guillermo del Toro. Més enllà d’aquesta efemèride, el viatge forma part del procés d’internacionalització del festival.

La representació ha estat encapçalada per Àngel Sala, director de la mostra sitgetana i el seu subdirector, Mike Hostench. L’acte, que va consistir en una festa, va congregar unes 200 persones i es va celebrar aquest dimecres al vespre, hora catalana, a la seu de la Creative Artists Agency, una de les empreses de representació d’artistes més importants del món.

Entre els convidats que van assistir a la recepció hi havia directors, productors, actors i professionals de gran prestigi com Elijah Wood, Walter Hill, Robert Englund, Roger Corman o els catalans David Pastor i Carles Torrens.

Durant la presentació del 50è aniversari es va projectar 1974, el film del director mexicà Victor Dryere, present a Sitges 2016, un conjunt de gravacions en 8mm que revelen el tràgic destí d’una parella desapareguda a mitjans dels anys setanta a Mèxic.

(Mostra el teu compromís amb el model de periodisme independent, honest i de país de NacióDigital, i fes-te membre de SócNació per una petita aportació mensual. Fes clic aquí per conèixer tots els avantatges i beneficis. Apunta’t a la comunitat de NacióDigital, perquè la informació de qualitat té un valor.)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada